Zelf afhalen en retourneren


Wanneer u de gehuurde materialen komt ophalen, dient u rekening te houden met het volgende:

* De materialen mogen uitsluitend op de gehuurde datum gebruikt worden.  

* Afhalen kan eventueel een dagdeel eerder en terug brengen een dagdeel later dan de huurdatum indien niet verhuurd. U dient vooraf met ons contact op te nemen over het afhaaltijdstip.  

* Huurder is vanaf het moment van afhaal tot het moment van terug brengen verantwoordelijk voor de gehuurde materialen en zal zorg dragen voor schoon, compleet, onbeschadigd en tijdig retour brengen.

   Basattractieverhuur kan hiervoor kosten in rekening brengen indien dit niet is nageleefd.

* Eventuele mankementen en ontbrekende onderdelen worden door Basattractieverhuur in rekening gebracht, tenzij klant dit voor gebruik vermeld omdat door omstandigheden zo is afgeleverd door Basattractieverhuur.  

* Huurder dient de huurmaterialen te gebruiken volgens de bijgeleverde instructies of de instructies vermeld op de website.

* Huurder zorgt voor passend vervoer van het gehuurde materiaal welke toereikend is en veilig. De afmetingen van de materialen tijdens transport kunt u terugvinden op de site.

* Wanneer Basattractieverhuur helpt bij in- en uitladen zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor schade als gevolg hiervan.

* Het verhuurbedrag en een borgsom van € 50,- dienen bij afhalen, contant te worden betaald. Let op, u kunt niet pinnen! 
   De borgsom krijgt u  terug, als alle materialen compleet, schoon, onbeschadigd en netjes ingepakt zijn ingeleverd.

* Bij het huren van materialen dient u zich te legitimeren d.m.v. een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs, hiervan maken wij een kopie.

Afhaaladres:
Risseweg 29
Weert

Tel. 06-12818434 - 0495-850621